Caută
Despre Noi

Astăzi, ne permitem să afirmăm că evoluția tehnologiilor moderne evidențiază din ce în ce mai mult eficientizarea consumului de energie, iar acest lucru se caracterizează prin faptul că evoluția acestor tehnologii este posibilă doar în prezența surselor de energie element de bază în susținerea lor. În acest context, avem obiectivul de a valorifica avantajele competitive ale afacerii clienților și partenerilor noștri nu doar la nivel de implementare de tehnologii noi, ci la nivel de optimizare de costuri, iar acest lucru ne face să fim un partener de încredere atunci când sursele de iluminat, îndeosebi cele calitative, sunt puse în discuție. 

Avem o viziune clară de a atinge performațe cât mai înalte prin oferirea de soluții noi, bazate pe tehnologiile de ultimă generație și care combină pe deplin raportul calitate - preț, având un alt obiectiv de a fi un punct de referință în domeniul de activitate pe care l-am ales. 

BecuriLED.md este un proiect al companiei ECO EVOLUTIONS SRL (IDNO 1013600038165), rezidentă a Republicii Moldova, cu adresa în mun. Chișinău, str. A. Hâjdeu 94/1, of. 1, un proiect lansat local prin care dorim să intervenim pe plan local cu experiența și calitatea produselor LED europene, argumentând în acest sens utilitatea acestora, garanția oferită și eficiența produselor pe care le comercializăm.

Dispunem de utilaje specifice, care au potențialul de a măsura eficiena luminoasă și, cel mai important, dispunem de specialiști cu experiență care au implementate proiecte de iluminat pe plan local, care și-au demonstrat experiența și prin intermediul cărora îndeplinim pe deplin cerințele impuse de beneficiarii ce au ales colaborarea cu noi. 

Recunoaștem că facem un lucru vizibil - VINDEM CORPURI DE ILUMINAT. Însă, dincolo de acest adevăr suntem cei care vă înțeleg necesitățile atunci când vorbim de prețul corpurilor de iluminat, eficiența acestora și garanția oferită. Iar în acest sens, acordăm o deosebită importanță valorii de întrebuințare a corpurilor de iluminat, consum, randament, durată de funcționare, mentenanță, iar aceasta Dvs. o veți simți încă de la primul contact. 

Sunt motivele pe care ne fac să dezvoltăm o categorie deosebită de manageri pe vânzări, care sunt mai mult decât negociatori de prețuri, sunt în același timp și specialiști în domeniul în care activează, iar acest lucru ne face să spunem că putem face față cu brio cerințelor clientului. 

Și fiindcă dorim să fim vizibili, iată și datele noastre de contact la care puteți interveni cu orice întrebări:

ECO EVOLUTIONS SRL

Republica Moldova, mun. Chișinău

str. Alexandru. Hîjdeu 94/1, of. 1
mob. 0 69 15 43 11 manager@ecoevolutions.md 

 


Cum să ne găsiți

Adresă

mun. Chișinău
str. A. Hîjdeu 94/1, of. 1

Telefon

+ 373 (22) 54-04-62
+ 373 (69) 55-55-11
Loading